Vasárnap Extra Jackpot nap a Kincsem+ futamban! Játssz és nyerj a TUTI-val akár másfél milliárd forintot!

2017. 05. 21 – vasárnap – 1,5 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap ismét Auteuil-ból jelentekzik a Kincsem+ futam, méghozzá a franciák legmagasabban jegyzett akadályversenyével, a Grand Steeple-Chase-el.  A 6000 méter hosszú futamban tizenöten állnak starthoz. Rendkívül izgalmas versenynek ígérkezik, hiszen egy hosszútávú akadályversenyen bármilyen forgatókönyv elképzelhető. A létszám pedig ismét nagyon kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet ma akár 1,5 milliárd forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: So French (1) – Perfect Impulse (15) – Carriacou (11) – Shannon Rock (2) – Mali Borgia (5)

So French (1) szép győzelmet aratott április 8-án, mostanra pedig kipihente annak fáradalmait. Jól ismeri a pályát, tavaly első helyen ért célba ezen a versenyen. Vasárnap is a győzelemért küzd.

Perfect Impulse (15) két szép győzelmet aratott már ebben az évben. Pályafutása egyik legnehezebb feladata elé néz vasárnap, de kis súlyával legyőzheti versenytársait.

Carriacou (11) a négyévesek nagydíjának megnyerésével már bizonyított, most az idősebbek között is leteheti  a névjegyét. Karakteres versenyló, a tréningek során nagyszerű teljesítményt nyújt. Az első öt közé várjuk.

Shannon Rock (2) a mezőny legidősebb versenyzője, 11 évesen nagy tisztelet övezi, amire rá is szolgált. Remek formában van, még mindig képes a legmagasabb szinten is jó teljesítményt nyújtani, vasárnap is az élmezőnybe várjuk.

Mali Borgia (5) három győzelem után várja a vasárnapi futamot. Zsokéja szerint So French (1) győzelme várható, mögötte azonban nyílt versenyre van kilátás. A puha futófelület növeli a ló esélyeit, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:10 kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Olvass tovább!