Nyertes Kincsem+ TUTI taktikák

A népszerű Kincsem+ TUTI játékkal már többen lettek milliomosok Magyarországon. Megkérdeztük őket, mit tettek azért, hogy melléjük álljon a szerencse.
November 11-én a magyar lóversenyfogadás történetének legnagyobb nyereményét tehette zsebre egy szerencsés nyírségi házaspár, akik nem kevesebb, mint 28,2 millió forinttal lettek gazdagabb.
A családfő elmondta, hogy már a játék kezdetekor ajánlották neki a lottózóban a Kincsem+ TUTI-t, ami rögtön megtetszett neki annak ellenére is, hogy nem ért a lovakhoz. Hetente kétszer játszik TUTI-t és voltak már korábban is kisebb nyereményei. A taktikája pedig az, hogy egyszerre mindig öt szelvényt vesz, ami már jól átfogja a mezőnyt.
Elmesélte nekünk, hogy amikor ezt a rekord összeget nyerte, csak a következő szelvény vásárlásakor tudta meg. Mindig arról álmodott, hogy megjelenik neki a kijelzőn, hogy „nagy nyeremény”, ez most sikerült.
Az összeget ingatlanban fektetik, illetve két gyermeküket – akik még nem is tudnak a nyereményről – fogják támogatni belőle.
Kérdésünkre elmondta, hogy azóta is játszik Kincsem+ TUTI-t és mindenkinek csak ajánlani tudja.
Gratulálunk nekik!

Most a nyeretlen szelvényekkel is lehet szerencséd! Legyen Tiéd egy Pompás hétvége Párizsban!
Részletek: http://tuti.lovi.hu/

Olvass tovább!