Adj esélyt magadnak a győzelemre!

A népszerű Kincsem+ TUTI játékkal már többen lettek milliomosok Magyarországon. Legutóbb január 14-én egy pest megyei házaspár lett 12,4 millió forinttal gazdagabb.
Megkérdeztük őket, mit tettek azért, hogy melléjük álljon a szerencse?
A családfő elmondta, hogy három hónapja játszanak a Kincsem+ játékkal, azon belül is a TUTI-val, a gépi verzióval. Hetente eddig ötször játszott TUTI-t, de az utóbbi időben hétvégén is vásárolt szelvényt és a nyertes futam is ekkor volt. A taktikája az, hogy egyszerre minimum két, de inkább három vagy négy szelvényt vesz a futam előtti este. Azt vette észre ugyanis, hogy akkor nem csak a favoritokat adja a gép, nagyot nyerni pedig a kevésbé játszott lovakkal lehet.
A játék pozitívumának tartja, hogy általában három naponta szoktak kisebb, pár ezer forintos összeget nyerni, illetve volt már 20-30 ezer forintos nyereménye is.
Először alig akarta elhinni, hogy ők nyerték a 12,4 millió forintot, aztán a szelvény ellenőrzése során biztossá vált a dolog, így természetesen nagy volt az öröm.
A nyereménynek már meg is van a helye, a kertes ház körüli tennivalókra és a hitelük visszafizetésre fogják fordítani az összeget. Két kisgyermeket nevelnek, így a taníttatásukra is szeretnének áldozni és szeretnének egy nagyon szép helyre elmenni nyaralni.
Kincsem+ TUTI rajongók, így a nagy nyeremény óta is folyamatosan játszanak.

Olvass tovább!